Let op! Geld lenen kost geld

Ribank

Consument Partner
Wie zijn wij

Financieringsmaatschappij Ribank N.V. is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is op zijn beurt weer een onderdeel van de Franse multinationalCrédit Agricole S.A., een van de grootste banken van Europa. Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 30095283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Daarnaast is Ribank lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland(VFN).

Financieren op maat
Financieren op maat staat bij Ribank centraal. Wij kijken en denken verder dan alleen het financiële plaatje. U wilt toch ook eerlijk advies, passende oplossingen en voldoende financiële reserve behouden om aangenaam te kunnen leven? Met onze interessante financieringen, verzekeringen en concepten bent u verzekerd van een op maat gesneden aanbieding. Onze adviseurs houden rekening met uw persoonlijke voorkeuren, mogelijkheden en omstandigheden
Met onze interessante financieringen, verzekeringen en concepten bent u verzekerd van een op maat gesneden aanbieding. Onze adviseurs houden rekening met uw persoonlijke voorkeuren, mogelijkheden en omstandigheden. Daarbij wordt ook niet vergeten dat u na verloop van tijd weer toe bent aan een nieuwe auto, motor, caravan en/of andere zaken.

Meer informatie over onze dienstverlening
Wilt u meer weten over onze dienstverlening en aan welke kwaliteitseisen wij moeten voldoen? Of hoe wij worden beloond voor onze diensten?
Download dan de volgende documenten: