Ribank

Consument Partner
Over Ribank

Financieringsmaatschappij Ribank N.V onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is op zijn beurt weer een onderdeel van de Franse multinationalCrédit Agricole S.A., een van de grootste banken van Europa. Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 30095283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Daarnaast is Ribank lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland(VFN).

Financieren op maat
Financieren op maat staat bij Ribank centraal. Wij kijken en denken verder dan alleen het financiële plaatje. Eerlijk advies en passende oplossingen voor de financieringsvraagstukken van onze klanten staan bij ons voorop.

Partners
Ribank werkt samen met een uitgebreid partnernetwerk. Bent u (merk)autodealer? Dan verwijzen wij u graag naar Findio voor auto , specialist in financiële dienstverlening voor automotive. Findio voor auto is een handelsnaam van Ribank N.V.ibank werkt samen met een uitgebreid partnernetwerk, waaronder veel (merk)autodealers.
Zelf partner worden ?